Certificeringen

CCV

Infopact is door CCV, dienstverlener voor elektronische transacties in Europa, gecertificeerd om OV-chipkaarttransacties over haar netwerk te laten verlopen. Hiermee voldoet Infopact aan de strenge eisen die CCV aan netwerken stelt. Organisaties die over een oplaadpunt voor de OV-chipkaart beschikken, kunnen hun oplaadterminal als gevolg van deze certificering voortaan op het netwerk van Infopact aansluiten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.ccv.nl

 

100% MKB Proof

Infopact heeft in 2014 het keurmerk ‘100% MKB Proof’ ontvangen van de vaktitels WINMAG Pro en Baaz. De Infopact dienst Lync in de Cloud voldoet hiermee aan de criteria van een betaalbare, functionele en beheersbare MKB-oplossing.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het nieuwsbericht op onze website en het artikel over de bekroning.

MKB Proof 2014

Betaalvereniging Nederland

Infopact is door de Betaalvereniging Nederland gecertificeerd voor de afhandeling van pinbetalingsverkeer. Het netwerk en de werkwijze van Infopact voldoen hiermee aan alle eisen die zijn gesteld aan een juiste en veilige afhandeling van pinbetalingsverkeer.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.betaalvereniging.nl.

Betaal Vereniging

Microsoft Lync

Infopact is door Microsoft gecertificeerd als SIP trunk provider voor Microsoft Lync, het Unified Communications platform van Microsoft. De kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de communicatie via het Lyncplatform zijn als gevolg van deze certificering gewaarborgd.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Microsoft.

Lync

Meer weten? Lees hier nieuws over onze certificeringen