Corendon is een succesvolle touroperator in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Het in 2000 gestarte bedrijf groeide strak georganiseerd uit tot een betrouwbare en voordelig opererende organisatie. Corendon kan door haar 'no nonsens' karakter in combinatie met haar grote ervaring aan inkoopkracht adequaat inspelen op de groeiende vraag op de vakantiemarkt. Met een omzet van 450 miljoen euro is Corendon een belangrijke speler op de reismarkt. Een goede bereikbaarheid en foutloze afhandeling van boekingen zijn essentieel voor de bedrijfsvoering. Daarvoor zijn goede netwerkverbindingen van het allergrootste belang. Directeur Atilay Uslu: "Infopact werkt sinds 2005 als betrouwbare partner nauwgezet met ons samen."

Volledig geautomatiseerd

"Wij zijn een dienstverlenend bedrijf. Als onze klant belt moet hij binnen 1 minuut worden geholpen. Dat is een harde eis van mij. Daar richten we onze organisatie op in en daarin spelen ook onze ondersteunende bedrijven – zoals Infopact – een belangrijke rol. We werken volledig geautomatiseerd. Een boeking gaat automatisch door het hele proces, daar komt geen hand meer aan te pas. Zelfs de nota komt automatisch bij de klant. Het netwerk moet dus perfect in elkaar steken. Als bijvoorbeeld mijn boekingscentrum in Antalya 9 van de 10 keer goed bereikbaar is, heb ik een probleem. Dat moet echt beter. Want het zal me toch niet gebeuren dat een mogelijke klant overloopt naar de concurrentie."

"De eerste kennismaking verliep prima. Infopact denkt in oplossingen. We kregen direct een vast contactpersoon. Infopact is altijd bereikbaar en dat is prettig. Degene die je spreekt kent het netwerk, weet waar het over gaat en heeft verstand van zaken. Dat scheelt heel veel tijd en ergernis. Ik merk dat Infopact een voorsprong heeft op andere netwerkaanbieders. Infopact maakt geavanceerde technologie eenvoudig, en dat doet ze ook door zelf bereikbaar te zijn."

Atilay Uslu, Corendon

Ook een toekomstvast netwerk? Laat u informeren

Zoeken naar de juiste oplossing

"Toen we net met ons bedrijf waren gestart functioneerde ons netwerk niet goed. We deden zaken met een van de grote netwerkaanbieders, maar níets werkte zoals het moest. Gesprekken haperden of vielen zelfs helemaal weg. Onacceptabel. De capaciteit van het netwerk bleek niet goed berekend, er was een upgrade nodig. Vervolgens haperden de gesprekken niet meer, maar bleef het onmogelijk de scherminformatie mee te sturen. Dat was erg vervelend voor onze medewerkers; zij hadden zo geen enkel zicht op de situatie. Wie is er wel, wie niet, en hoe lang en wanneer. Allemaal zaken waarvan we dachten dat we ze goed hadden geregeld. Als we een probleem hadden, moesten we een dag op antwoord wachten. Dat accepteer ik niet. Hoogste tijd om over alternatieven na te gaan denken. Daarbij kwamen wij al snel uit bij Infopact."

Glasvezel voor meer bandbreedte

"Onze geautomatiseerde processen moeten perfect zijn. Dat betekent dat alle callcenterfuncties, inclusief de beeldscherminformatie, beschikbaar moeten zijn in onze boekingcenters. Goede interne en externe communicatie is ook van het grootste belang. Natuurlijk wil ik besparen op directe en afgeleide kosten en bijvoorbeeld meerdere vestigingen gebruik laten maken van dezelfde internetverbinding. Wij kunnen dit door ons overzichtelijke en eenvoudig te beheren netwerk. Corendon maakt nu gebruik van een IP-VPN voor spraak, data en internet. We hebben een netwerk dat bovendien met ons kan meegroeien. Infopact zorgt nu bijvoorbeeld voor onze overstap naar glasvezel. Dat betekent meer bandbreedte en toegang tot een onbeperkt scala aan nieuwe mogelijkheden. Bekende ICT-diensten op het gebied van telefonie en internet. Maar ook externe opslag van data of externe back-up. Het digitaal koppelen van vestigingen en andere innovatieve diensten maakt Infopact met glasvezel mogelijk én betaalbaar."

Meer informatie? Neem contact op

Branches

Online een restaurant of een hotel reserveren, streaming de laatste hits importeren, maar ook veilig afrekenen en realtime uw gasten over bezienswaardigheden informeren. Klanten stellen steeds hogere eisen aan uw gastvrijheid.

De zorg is een complexe organisatie met hoge eisen vanuit bewoners, patiënten en de overheid. Toch blijft het mensenwerk waarbij het draait om snelheid en zorgvuldigheid.

Collega’s die op kantoor, onderweg en thuis telefoneren, e-mails behandelen, rapportages bekijken en offertes opstellen. Uw organisatie kan al lang niet meer zonder ICT-beleid.