Branches

Infopact heeft klanten in vrijwel alle branches. Hier lichten we de volgende branches uit:

Alles draait om een optimale bereikbaarheid in deze tijd. Geen relatie wil nog ‘even blijven hangen’ en relevante informatie moet direct voorhanden zijn. Zonder een efficiënt communicatienetwerk kan uw organisatie niet meer functioneren.

Online een restaurant of een hotel reserveren, streaming de laatste hits importeren, maar ook veilig afrekenen en realtime uw gasten over bezienswaardigheden informeren. Klanten stellen steeds hogere eisen aan uw gastvrijheid.

De zorg is een complexe organisatie met hoge eisen vanuit bewoners, patiënten en de overheid. Toch blijft het mensenwerk waarbij het draait om snelheid en zorgvuldigheid.

Collega’s die op kantoor, onderweg en thuis telefoneren, e-mails behandelen, rapportages bekijken en offertes opstellen. Uw organisatie kan al lang niet meer zonder ICT-beleid.

Medewerkers realtime over productvoorraden informeren, online de laatste aanbiedingen activeren en effectief de verkoop op de winkelvloer stimuleren. Als retailer kunt u tegenwoordig niet meer zonder ICT.