De Battle: Telefonie in de Cloud vs. Skype for Business
donderdag, 5 maart 2015 - 4:12pm

Als ondernemer wilt u goed bereikbaar zijn, slim én effectief werken. Haal het maximale uit uw organisatie met de beste cloudoplossingen van dit moment: Telefonie in de Cloud en Skype for Business (voorheen Lync in de Cloud). Geen investeringen, maar betalen voor een oplossing die aansluit op uw behoeften en capaciteit. Geen vaste locatie, maar plaatsonafhankelijk werken via uw PC, laptop, tablet of smartphone. Een complete set van functionaliteiten waarmee u professionele communicatie met de buitenwereld waarborgt, efficiënter én effectiever werkt.

Skype for Business: tijd- en productiviteitswinst voor het MKB
woensdag, 4 maart 2015 - 4:09pm

Skype for Business, voorheen Lync in de Cloud, maakt samenwerken op afstand met collega’s, partners en klanten eenvoudiger dan ooit. Alle moderne communicatietools zijn beschikbaar op één digitaal platform. Van real-time beschikbaarheid, chat, telefonie en videoconferencing tot desktopsharing en bestandsoverdracht. Zo kunt u via PC, laptop, tablet en smartphone overal snel en doeltreffend communiceren. U wint direct aan tijd- en daarmee aan productiviteit.

Bekijk de video en ontdek wat Skype for Business voor uw organisatie kan betekenen!

Infopact versterkt het hart van uw zaak!
woensdag, 4 maart 2015 - 4:06pm

Net zoals topsporters als Henk Grol wil je je organisatie voortdurend in optimale conditie houden. Wat je daarvoor nodig hebt is een sterk hart. Infopact zit in het hart van organisaties. Spraak-, data- en internetcommunicatie gebundeld in één netwerk. Volledig op maat en persoonlijk ondersteund door ons team van deskundigen. Steeds met dezelfde bezieling. Vandaag...en morgen weer.