TelecomTime 2015
maandag, 16 november 2015 - 12:47pm

Het grootste telecomevent van Nederland
De TelecomTime beurs was dit jaar wederom hét ontmoetingspunt voor telecomprofessionals. Op de Infopact stand hoorden bezoekers alles over de nieuwste dienst: Vast-Mobiel Integratie. Deze dienst staat in het teken van maximale bereikbaarheid, maximale controle en maximale veiligheid. Thema's die ook in de wereld van Formule 1 onmisbaar zijn. Wij bedanken iedereen voor de geslaagde beursdag!

Kick-Off Vast-Mobiel Integratie
dinsdag, 27 oktober 2015 - 2:53pm

Maximale bereikbaarheid in het MKB
Tijdens diverse Partnerevents in het land nam Infopact haar Partners mee in de wereld van Vast-Mobiel Integratie. De thema’s die hierbij centraal stonden: maximale bereikbaarheid, maximale veiligheid en maximale controle. Tijdens het bezoek aan het Circuit Park Zandvoort werd het belang van deze thema’s meer dan duidelijk. Hier de foto's!

Tijd voor de Battle
maandag, 10 november 2014 - 11:23am

De Battle: Telefonie vs. Lync in de Cloud
Tijdens diverse events in het land nam Infopact haar Partners mee in de wereld van moderne en innovatieve communicatiediensten voor het MKB. Hier werden de beste cloudoplossingen van dit moment gepresenteerd: Telefonie en Lync in de Cloud!

Infopact Partner Event 2014
dinsdag, 27 mei 2014 - 4:42pm

Tijd voor elkaar
Het Infopact Partner Event 2014 stond in het teken van 'samenwerking' en vond plaats in het hoofdkantoor van Microsoft te Schiphol. Na ontvangst met een hapje en drankje werd overgegaan tot de presentaties, waarbij diverse sprekers en onderwerpen de revue passeerden. Tijdens de afsluitende borrel en het netwerkbuffet was er volop gelegenheid om bij te praten met vakgenoten.

Infopact Partner Event 2013
woensdag, 11 september 2013 - 2:38pm

Omdat er meer in zit
Het Infopact Partner Event 2013 vond begin september plaats in het Miele Insperience Centre te Vianen. Na een hartelijk ontvangst werd van start gegaan met de plenaire sessie, waarbij diverse interessante presentaties de revue passeerden. Olympisch judoka Henk Grol was een van de gastsprekers. Tijdens de culinaire workshop en het walking dinner na afloop van de presentaties was er gelegenheid om te netwerken, waarbij een team van professionele koks de heerlijkste gerechten verzorgden.

Opening Infopact Kantoor
dinsdag, 26 maart 2013 - 1:38pm

Officiële opening nieuw kantoor
Op 21 maart 2013 vond de opening plaats van ons nieuwe en inspirerende kantoorpand in hartje Rotterdam, met als speciale gast olympisch judoka Henk Grol. Henk speelt een centrale rol in onze reclamecampagne en is het toonbeeld van de bezieling die wij met Infopact uitstralen. Vanaf ons nieuwe adres staan wij klaar om klanten en partners te ondersteunen met up-to-date IP-communicatie die het hart van de zaak versterkt. Elke dag met dezelfde bezieling, zodat u vrij kunt ondernemen en méér uit uw zaak kunt halen!