De impact van ONbereikbaarheid
dinsdag, 10 februari 2015 - 4:03pm

Essentieel, cruciaal en fundamenteel, zomaar wat woorden die de noodzaak van optimaal bereikbaar zijn aanduiden. Met name telefonische bereikbaarheid. Al jarenlang wordt er volop gepredikt over de noodzaak hiervan. Het is dan ook anno 2015 niet meer geoorloofd om de voicemail te krijgen of simpelweg geen gehoor. Toch blijft het voor veel organisaties een uitdaging om optimaal bereikbaar te zijn. Gerard Bergsma, commercieel directeur bij Infopact, geeft aan dat dit onderwerp ook bij het MKB hoog op de agenda staat.

Gerard Bergsma
Van ontwikkeling naar eindgebruiker
dinsdag, 16 december 2014 - 12:01pm

Nieuwe technologische ontwikkelingen volgen elkaar op de voet. Dit was ook duidelijk zichtbaar tijdens de TelecomTime. Het event trok dit jaar vierduizend bezoekers, een groot succes dus. Net als vorig jaar spitste het event zich toe op twee verschillende onderwerpen: Telefonie en de Social Enterprise Society (SES).

Gerard Bergsma
Het nieuwe werken vraagt om slimme samenwerking
maandag, 21 juli 2014 - 2:33pm

Beslissers in het MKB lopen tegen flink wat obstakels aan als het gaat om efficiënt samenwerken, zo blijk uit onderzoek van Infopact. Gerard Bergsma, commercieel directeur van Infopact legt in vier artikelen uit hoe ondernemers, door het gebruik van technologie, juist op het gebied van samenwerking tijd en kosten kunnen besparen. Vandaag deel 2.

Gerard Bergsma
Kantoorautomatisering in het MKB: zelf opknappen of uitbesteden?
dinsdag, 15 juli 2014 - 2:31pm

Beslissers in het MKB lopen tegen flink wat obstakels aan als het gaat om efficiënt samenwerken, zo blijk uit onderzoek van Infopact. Gerard Bergsma, commercieel directeur, legt in vier artikelen uit hoe ondernemers door het gebruik van technologie juist op het gebied van samenwerking tijd en kosten kunnen besparen. Vandaag deel 3.

Gerard Bergsma
De Himalaya en Het Nieuwe Werken
donderdag, 19 juni 2014 - 4:48pm

Wat hebben het beklimmen van de Himalaya en Het Nieuwe Werken met elkaar gemeen? En welke rol speelt online communicatie daarbij? Meer dan je denkt. Bergbeklimmer Melvin Redeker vergeleek zijn expeditie naar de Himalaya met de manier waarop organisaties omgaan met HNW.

Brenda van den Berg
Online samenwerken kan makkelijker
dinsdag, 27 mei 2014 - 4:42pm

Nu veel organisaties al een tijd bezig zijn met Het Nieuwe Werken komen ze erachter dat de voordelen niet altijd opwegen tegen de nadelen. Voordelen als flexibeler werken en kostenbesparing worden vaak teniet gedaan door het feit dat projecten een stuk stroever verlopen, omdat mensen elkaar minder makkelijk weten te vinden.

Gerard Bergsma
Van individuele naar functionele bereikbaarheid
maandag, 10 maart 2014 - 3:39pm

In een tijd van ontelbare communicatiemiddelen verwacht iedereen dat u altijd bereikbaar bent. Slechte bereikbaarheid is funest en dit kan een flinke druk leggen op organisaties en hun medewerkers. Hoe gaat u hier als ondernemer mee om? Het is aan te raden om na te denken over hoe u de slag kunt maken van individuele bereikbaarheid naar functionele bereikbaarheid. Gerard Bergsma, commercieel directeur van Infopact, legt uit hoe organisaties en ondernemers dit slim kunnen aanpakken.

Gerard Bergsma